Vilken känsla....

Denna veckan har jag jobbat varje dag hittills. blä...

Men igår var jag och såg på Markus Krunegård efter jobbet på kvällen. Han var hur bra som helst och jag kommer lägga upp bilder när jag lagt in dem. Skaka till och med hand med honom.. Han var svettig.
Och igår kom jag på det. Jag måste skaffa en kille som är musikalisk. Även om jag aldrig tyckt markus krunegård vart snygg innan så var han grymt het när han spela live. Det inger en viss känsla hos mig när någon kan spela och/ eller sjunga i ett band, med musik som jag gillar naturligtvis, live och gör det grymt bra. Men töntig och "fjortis" som man är så står man där och tänker och hoppades att han ska se just mig och att man ska få en chans sen att prata, och då inte bara kasta sig över och säga att han är den bästa på jorden. Utan föra ett normallt samtal. Tänk om man kunde vara kompis med en artist! Det hade ju vart grymt. Eller ännu bättre, bli en artist själv. Starta ett band, köra låtar som publiken gillar. Tänk er vilken känsla att stå på en scen med svetten rinnande och sjunga, uttrycka sig, visa känslor inför en publik som diggar med, klappar händerna i takt och otakt. Känna att man gör skillnad i folks hjärtan och dessutom har man ett schysst band bakom sig som vet vad de gör och dessutom är en vänner. Vilken känsla att bara sprida glädje och  musik! Vilken känsla...

Konstiga reklamer

Jag och min bror har tänkt på en sak. Det finns mycket felsägningar i reklamer på tv som kan vara störande om man tänker på det. Här är de två vi har kommit på:

Leasy - Å ena sidan kan du göra så här, å andra sidan tycker vi......
Det blir ju likson bara konstigt.. å andra sidan tycker vi? vad tänkte dom där?

Och den andra reklamen är:

Merci- Glädjen att kunna välja bland den finaste chokladen....
....... är vaddå? glädjen är vaddå? roligt, spontan eller härligt?

Jag såg i en tidning jag läste också att de hade skrivit fel grammatiskt. För det heter väl inte " Är du EN kontrollfreak?" Det heter väl "Är du ETT kontrollfreak?"

Bara en tanke som flög upp. Hittar ni fler så säg till

Det blev inget idag heller....

Tjenna där... Nu sitter jag hemma vid min dator och väntar på att dagen ska gå. Ska väl ut och springa om ett litet tag, men tills dess vet jag inte alls vad för roligt jag kan hitta på.
Ikväll skulle jag egentligen ha vart på Timbuktu i Lysekil med en kompis från Karlstad och Karin härifrån. Men så blir det visst inte för ingen av mina vänner kunde.  jädrigt trist, hade sett fram emot att gå på en konsert. Folk blir så förvånade när jag säger att jag inte vairt på någon konsert som jag vill se någon gång i stort sett. Men det grundas oftast i att ingen kan, vill, har råd att gå med mig. Man vill inte gå på konsert själv liksom.

Igår var jag och spelade spel med ett gäng kompisar, satt o snacka om att vi kanske ska dra ut till "ön" någon dag och sova över eller om vi skulle paddla kanoter och sova över någonstans. Men visst det vore kul, men det kommer inte att hända det vet jag redan eftersom vi kommer inte vara lediga allihop samtidigt. Och några kommer alltid banga. Jag är så trött på att folk bangar jämt! Kan man inte bara göra saker och sen möjligen få vara med om de konsekvenser det kanske bringar istället för att inte genomföra någonting?!?!
Jag är inte arg på personerna i fråga, jag vet att det finns en anledning till varför de inte kunde, men det är fler saker som gör att jag börjar tröttna på när jag inte har bollen i mina egna händer och inte kan påverka besluten som vissa gör.
Dessutom ska jag jobba hela nästa vecka så jag är mest ledig denna veckan och vill hitta på något!!

Aja ska väl inte gräma mig för mycket i detta, vi får se vad kvällen har att erbjuda.

Hej Svejs

Torsby

Hej, blev tvingad av tobban att uppdatera min blogg lite oftare, så jag får väl skriva ett inlägg.
 Kom till Torsby igår halv fyra och när jag kom fram så möttes jag av en otroligt brun Tobias, kände knappt igen honom.
Håret var dessutom blondare. När vi kom hem till honom så fick jag lasagne.Precis när jag börjat hugga i så frågar han om jag vill ha glass. Sen satte han på kaffet också. Man blev väl omhändertagen här i alla fall. Senare på eftermiddagen kom Berglund över. Vi fika ännu en gång och efter det hämtade vi upp Bönan. VI fyra drog iväg till minigolfen och jag vann naturligtvis!!! nä jag kom trea men det var bra ändå!! =)

Imorse väckte jag Tobban vid nio med födelsedagssång och present. HAr inte hunnit med så mycket mer än så idag!

Ha de gott! Tjing!!

Lite bilder

Foto!!
Här är lite bilder jag har tagit och gjort om lite grand. Blev faktiskt riktigt nöjd! :)
Detta är bilder på min bror Oscar och hans tjej Elin
 
  

Heldag med mor

Idag har jag tillbringat nästan hela dagen med min underbara mamma!
Vi var och handlade på konsum, sedan drog jag ut och sprang själv innan maten. Efteråt så drog vi två till kungshamn, sedan for vi vidare till smögen. Där försökte mamma prata så myckwt bohusländska som möjligt med mig bland alla turister. Man vill ju visa att man är härifrån. Då kom jag och tänka på att dialekten är väldigt viktig för vår identitet. Och visst är den det, men då en värmlänsk kompis ringde mig så började jag naturlitvis prata värmländska med denne. Det är väldigt intressant tycker jag att man är som en kameleont och anpassar dialekten efter vem man pratar med.

När jag är här hemma i hunnebo så pratar jag så bohusländkst som möjligt när jag sitter i kassan och pratar med kunderna. Dock inte så det blir tillgjort, men tonfallet och melodin är ju annorlunda. Hemma i karlstad försöker jag så gott jag kan att bli en värmlänning och förkorta orden. Det faller sig inte lika naturligt och jag kan det inte helt. men jag kan inte prata bohusländska där. Jag vet inte hur man gör. Likaså vet jag inte hur man pratar värmländska när jag är i bohuslän.

Sen i alla fall så åkte vi till solliden och köpte en vas typ och sedan hem. Det var en trevlig dag men nu ska jag nog gå ner till min bror och sjunga och spela lite. Åker till Torsby imorn, det ska bli skoj! :)

Kram och puss

Nya dagar väntar

Hejsan. Igår var jag på festival i Bottna, men vi kom dit för sent dock ,jag min bror och hans tjej. Så vi missade bandet som jag så gärna ville se och lyssna på, Bye bye bicycle. Där är tre av mina gamla hösgstadieklasskompisar med. Riktigt trevliga killar! Synd bara att vi missade spelningen, men det kommer väl fler tillfällen. Får hoppas de åker upp till Karlstad i höst helt enkelt.
Vi var även ute och fiska igår men vi fick inte napp. inte en enda makrill fastna på kroken, typiskt.

Idag händer nog inte så mycket, Skulle kanske fiskat med mina gamla klassisar, men vet dock itne om vädret tillåter, det är molnigt och ser ut att bli regn inom kort. Man är så bortskäämd med fint väder nu och varma dagar så det känns lite trist att det är molnigt och tråkigt. Då kan man ju inte sola och bada på samma härligt sätt. Har vart helt underbart den senaste veckan.

Imorgon eller på Tisdag åker jag till torsby, det ska bli skoj. Ska hälsa på eriksson, berglund, bönström och nordqvist eller vad nu andreas heter i efternamn..  Det hoppas jag blir roligt. Vet dock inte vad vi ska hitta på dessa trista dagar som kommer framför oss med vädret. Men lite minigolf hoppas jag på och kanske någon spelkväll eller likannde.

Nä nu får jag väl hitta på nåt annat. Btw min födelsedag var riktigt värd! Tack alla som medverkade!

Ha det gott Puss och kram

RSS 2.0