lite ensamt

Hejsan hoppsan!

Jag har inget för mig direkt så ja tar o skriver lite här.
Imorn fyller min vän 20år.. och då åker jag hem från Hunnebo - mitt hemland till Karlstad.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. vakna käka frukost, middag och sen fick jag äran att diska allt efter maten eftersom mor o far åkte iväg. Så var man lämnad ensam i det stora huset.

Gick ut och gick i de blåsiga men jumna vädret. Gick där det inte var så mycket folk, uppe i spåret och sen ner till kajen. Satte mig på en bergskant och kolla ut över havet och skärgården. Det var molnigt och lite blåsigt men det var skönt att höra bruset och dånet från vågorna långt ute till havs. Det är nog vid vattnet man hör hemma ändå

Har blivit musikgalen dessutom... igen. Går ingenstans utan att antingen ha musik i öronen eller ha en låt på hjärnan. just nu är det "Vi kommer att dö samtidigt" med Säkert som limmat sig fast och " gothenburg" me Maia H.. va hon nu heter i efternamn..

Det ska bli gott att komma hem till Karlstad imorn trots allt. Jag pallar inte att sitta här hemma för länge. Eftersom man vuxit som person och skaffat sig lite mer egen vilja och inte minst humor. Grejen är att jag  passar inte lika bra me mamma o pappa längre. Dom förstår inte min skämt längre. Känns lite skumt att jag faktiskt blivit en egen individ beroende av endast mig själv.

Var hos Frissan innan, klippte topparna och färgade de.. de blev rätt bra.. gillar o ha de lite längre nu för då kan man sätta upp en massa frisyrer. Det är skoj!
Vilket långt inlägg.. Nä får väl ta o göra nåt annat..

Tjing ha en bra dag.

Hunnebo

Hej igen. det var några dagar sen nu, men jag måste ju skriva av mig ibland..

Nu är jag hemma i Hunnebostrand och hälsar på mor o far. Det är skoj o göra det nån gång ibland, men visst saknar man Karlstad ändå.
Alla vänner och så, det är alltid något/ någon man saknar. När man är hemma i Karlstad saknar man familjen och allra bästa vännen i Hunnebo, men när man e hemma saknar man alla i Karlstad.. bästa vännerna där! Att man alltid ska va så splitrad.

Jag ska spela tennis idag iaf. Det ska bli tokskoj! Jag är inge bra o Chelle som spelar i några år ska möta mig. Tjena..
Men vi ska ju bara spela på skoj!

Imorn är de frissan som ja ska till.. det ska bli skoj men samtidigt vill ja inte göra så mycket med mitt hår. Det är långt och bra nu lite slitet möjligen men jag vill inte klippa upp de, då kan man ju inte göra så roliga frissyrer som jag gör nu för tiden.

Åker iaf hem på Torsdag igen och är framme vid två.. Då blir de mat som Martin lagar på dagen och Kaka som Pelle (Tobias) och Marija gör efter mm Kaka. Smaskens!!


Vet inte riktgit vad jag ska göra fram tills Michelle kommer hit. Men jag får väl ta fram gitarren och spela lite!! '
Ha de så bra!!!
Tjing

Dag två

Hej igen!
Har varit på praktik idag igen. Och klassen är lika skön fortfarande! Sen har ju alla klasser nån slags bråkstake men äsh bara å vänja sig och göra det bästa av situationen.
Har inte hunnit med så mycket mer idag än just VFUn.  Ska snart iväg på kören. Sjunger ju i Söt Likör.
( yea "Sing hallelujah me Dr. Alban på winampen.. nostalgi) Så ska snart iväg till Aula Magna. Får se hur mycket jag vågar sjunga idag.. är kass i halsen, hostar i ett kör. Plus att jag inte kan låtarna så bra tihihii

Men nu ska jag gå ut och äta något innan sången.
Ha de bra! Kramen!

Sedär! En ny blogg är slapad!

Efter att ha läst lite från vännen emlies blogg blev ja lite sugen på att skaffa mig min egen.

Idag har ajg vart riktigt duktig. gick upp tidigt (06.10) och drog till min VFU ( verksamhetsfölagd undervisning= praktik)
Det var helt okej idag. Är i en klass på 24 elever, en femma. hur goa som helst.. oftast. :P
Det finns en kille som tycker jag är så snäll hela tiden! Det är lite roligt, eftersom jag inte direkt gjort speciellt mycket. =) Men man blir glad av sådana trevliga kommentarer. Han ville ha ett nytt smeknamn på mig idag: "Snällis" tihihi..

Sedan när jag kom hem så satt jag lite vid msn visserligen, men jag var duktig sen och plockade upp alla mina kläder, städade undan och bytte sängkläder. Eloge till mig, eftersom sådana här företeelser är ypperligt sällsynta i mitt boende.
Snart ska jag ta och äta lite. Jag har en tyngd över mig, vi har ett arbete som ska vara kalr om fem veckor visserligen, men jag måste nog börja läsa lite mer snart. Att man ska vara så seg på att plugga och göra det man ska I TID. Helt tokigt att man kan vara så lat.
Tja.. nu ska jag väl återgå till mitt meningsfulla väntande på att tiden ska knalla vidare.
image3Ha En Bra Dag!

RSS 2.0