Sommar äntligen!

Hejsan Idag är det så underbart väder att man kan tro att det är i mitten på sommaren!
har legat ute och solat och ska nog lägga mig en stund till, får ju passa på och bli brun nu när man kan.
Här ligger jag och gassar i solen och läser en grym bok.
 
Luftslottet som sprändes heter boken. Det är tredje boken i milleniumserien. Första heter Män som hatar kvinnor, andra Flickan som lekte med elden. Lite seg i början men sen händer de grejer. Grymma böcker, läs om ni får tid och har lust.


Min mor och far åker till korfu idag. är ju lite avis om man säger så. Vill oxå ut och resa, alla ska ju iväg nu.

Men ska inte klaga här e de ju sol och värme oxå. ska kanske spela volleyboll sen och så ska vi grilla ikväll. Kommer bli en kanondag hoppas jag! Ha det kanoners
Soliga hälsningar
Karran


Ännu en dag

Hejsan!
Våra vänner madds och Empo har precis gått hem efter en trevlig spontan filmkväll.

I dag har jag hjälpt Tobban att flytta... gjorde väl kanske inte så mycket, kände mig nog mer i vägen faktiskt.
Men nu är alla grejer inne i hans nya lägenhet som han ska dela med sin kompis. Väldigt trångt kök och lång hall, ganska litet men helt okej ändå. Det kommer nog funka så länge de kommer hålla någorlunda rent. Det vet man ju aldrig när det gäller två städlata killar som hellre sitter vid "data" än att städa undan. Men vi får se. De kanske förvånar en =)

Jag känner mig lite oförberedd idag, vet inte riktigt varför. Fick ju inte skrivit klart arbetet förut och så skulle ja ha köpt mat till picnicen imorn. Ska ju ha fika ute i museéparken med klassen. En trevlig avslutning.

Hämtade ut mitt proteinpulver innan också...- härligt. Nu i sommar ska vi springa mycket jag och Karin. Finns ju inte så mycket mer att göra på sommaren när man jobbar och inte har så många vänner kvar i samhället på sommaren.

Nä om man skulle ta och gå och lägga sig kanske.
Det är ju en dag imorn också.

Natti natti!!

Ny dag

Hej igår kände jag mig duktig! Efter att jag vart ute och gått med min kombo Sandra så  for hon iväg till något möte men jag kände att jag inte var klar med min motion fördagen. Så jag drog ut och sprang ett varv i skogen ( 2.6km) och sen gick och sprang jag, lite blandat, samma varv en gång till. När jag kom hemm slappade jag gött i soffan och sen tappa jag upp ett skönt skumbad. Det var inte dumt vill jag lova. Tände ljus och bara hade det gott!
Sen gick jag och la mig efter några timmars slöande i soffan vid tvn.
 


Idag när jag vakna så ösregna det ute.
Det gör det fortfarande, men det är så trist att aldrig sommar/vårvädret kan ta fart och hålla i sig någon gång.

Nu ska jag gå upp och äta frukost och sen sätta mig vid plugget, ska skriva mitt sista arbete för denna terminen härligt! Och sist men inte minst så ska jag hjälpa min käre pojkvän att flytta idag... Han och hans kompis har fåt en ritkgit fin lägenhet! Ska bli skoj att hjälpa till å möblera

Nä ha´t så bra, nu ska ja käka havregrynsgröt

Hej å hå!

Hej nu e ja tebax här. det var närmare ett år sen jag skrev sist men eftersom sandras skaffat blogg så kan det vara, som hon skriver, trevligt att kunna läsa vad alla gör under sommaren! nu ska vi två kombosar gå ut och gå en sväng iaf. skriver nog mer senare när jag kommit hem igen! tjoho!
Ha de fiiiiint! tjing pling

RSS 2.0