Hallu

Hej idag har jag jobbat på konsum. mitt härliga jobb. fast jag var i charken idag. det var vi fyra personer om och det fanns inget att göra.  väldigt trist man fick verklgien typ leta saker att göra i butiken som att smutsa ner för att kunna städa upp ungefär. väldgit långtråkigt. men sen så kom jag hem och hade ett underhållande samtal med brodern min i telefon angående min födelsedag!!! Jag fyller ju 20 på FRedag! tjoho.. =D.

inatt kommer jag dessutom ändra operatör på min mobil fårn comviq till halebop så ja kan ringa gratis till min älskling och min combo!!
det är ju toppen kommer spara en massa på de:P speciellt under sommare. kan man ringa hela dagarna i ända!
=)
så just nu överför jag bilder fånr min mobil till min mail eftersom ja inte är säker på om allt kommer sparas i o med att jag bytar simkort.

imorgon ska jag klippa mig hoppas verkligen det blir bra jag är så trött på mitt hår som det är nu och behöver förändring!!
det bara händer nu inge vågigt eller nånting.. dötrist.
skulle vilja permanenta det krulligt men de vågar ja inte :)

nä uss här ute i friggan var det kallt får väl gå in och värma mig snart tror jag..

ha de gott tjing pling

fotboll ,fotboll, fotboll....

Hejsan..
 Alla pratar om denna EM-fotboll. vilken hysterik över en sport. tänk på alla som inte är så intresserade.. när ska vi få springa runt och skrika på stan att tjoho imorn är det konstutställning eller jippie idag är det SM i bob eller va man nu är intresserad av..

inte för att jag har nåt emot fotboll så .. det är väl en trevlig sport ibland men det är ju galet mycket prat om det.

jag vet ärligt talat inte varför jag kritiserar fotbollsen en dag som denna. jag har så mycket annat att kritisera eg..

jobbade idag.. det är väl en bra punkt att börja med. var butik dock så jag fick inte sitta mycket i kassan vilket är min favvosyssla. men är man butik springer man runt och hjälper alla, man får hitta på va man ska göra själv hela tiden, växla, städa, plocka upp, plocka ner... halvtrist.. iaf sen kom ja hem och åt och hämtade brorsan från hans jobb. fick två kärringsstopp på uppfarten här hemma när vi kommit hem, men växeln var tydligen inte riktigt ikopplad.. det förklarade en del för jag kan faktiskt köra bil!

sen såg jag på film... själv " sliding doors" den är ganska bra fick den gratis när jag köpte en glamourtidning på konsum..

och sen kom brorsan o hans flickvän hem från en prommenad och då blev ja ännu igen påmind om att jag saknar min pojkvän såååå himla mycket. det är faktiskt jobbigt att vara utan varann så länge och vi har nu inte setts på två veckor. jag börjar redan bli galen.. ska klara mig i två månader till med undantag för att vi kommer ses en eller två gånger däremellan. men shit asså de e länge...

 btw min kritik mot fotbollen var nog iaf att när dom nu kom in i mitt rum o ja såg på film så såg ja klart den sen satte ja på " riktiga tvn" där var de då fotboll som dom nu kollar på. inget jag ville se så vad gör man en lördagskväll...? ingen aning.. jag känner inte att jag har något att göra.. men ja måste vänta ut matchen så ja kan ringa tobbe sen..  sen kan ja gå o lägga mig.. för att gå upp o jobba imorn igen. tjoho va livet e bra roligt ibland..

vet bara inte vad jag ska göra tills dess.. kanske ska gå ut och gå en sväng.. men de blåser ute och det börjar bli sent.. men ja har ju ändå inget för mig så why not....

kanske får bli en prommenix i de blåsiga vädret ändå.. bränna lite extra på samma gång.. e ju inte fel.. fast a de får bli en kort sväng

men jaja ha de bra o hoppas dom vinner i fotbollsmatchen... tjing

förbereder

Idag har tiden gått åt till att packa ner alla mina ägodelar i kartonger i stort sett. Jag har knappt gått utanför dörren, men eftersom jag ska åka hem till hunnebo på lördag och jag ska sjunga på fredag eftermiddag så e de bäst att få undan lite. Det kan ju va skönt när man kommer upp till K-town sen när vi flyttar o så att de mesta är packat och någorlunda städat. så det ska jag göra imorgon och på fredag morgon med! Jätte..skoj.. Fyra av dem toasters
:P
Har sagt farväl till de flesta av mina vänner här uppe också. Vi var på fika igår nere i stan men jag var tvungen att dra efter några timmar då jag skulle köpa kartonger på Ikea innan kören började.

Det kommer bli jobbigt att klara sig utan Karlstad och alla kompisar här. Jag har ju vänner hemma i och för sig som jag saknar när jag är i Karlstad. Så alltid är det någon man saknar. Men mest kommer ja sakna "bias", min älskade sötnos!! Hur ska det gå utan att knappt ses på nästan tre månader..

Så jag ska till honom senare idag har ja tänkt mig för man får ju passa på o ses nu innan vi drar åt varsitt håll.

Det är så svårt att flyttstäda när man har en massa grejer överallt när man inte vet vart man ska göra av allt. hur man ska packa, vilket man kan packa ner nu som ja inte kommer behöva inom de tre kommande dagarna och vilket man ska prioritera, packning till hemresan eller flyttpackning..  tok-svårt ju..

Men jag får väl återgå till mitt slitsamma arbete ;)
('''),,,(''')
(  ' o '  )

Ha de bra!
<< Tjing Pling >>

RSS 2.0