Hemma igen

Hejsan!
Nu är man hemma igen i Hunnebostrand.
det är rätt tråkigt här.. haha låter hemskt. men när ens vänner jobbar eller hänger me sina föräldrar o pojkvänners föräldrar o allt va dom gör så blir man lätt själv. det finns lixom inget å göra.. speciellt inte om det är snöstorm ute .. det var de ju iförr går.. o all snö är kvar. blääää
vill ha vår nu ingen mer snö!
Imorgon åker ja hem till Karlstadi af. Min stad! ska bli så himla gött o komma hem! saknar alla så mycket..
Inte för att det är någon hemma men ändå.. får väl sätta mig o plugga eller nåt...

nä nu ska ja göra nåt annat
ha de bra puss puss

Våren är här

Hej hopp!
Härligt väder det är ute. Jag och min granne Mimmi var ute innan och sprang en runda i spåret ( ca 2.6km) det var ritkigt häärligt!! Vi ska göra sallad och göra jordgubbspaj snart. ska bli smaskigt. sen ska ja plugga, måste få klart min observationsuppgift tills innan ja åker hem helst. vilket jag gör på Onsdag, bokade resan nyss..

Det ska bli lite gott att komma hem över påsk, käka påskgodis och kolla på påskefyren o hänga me michelle o emelie och vem vet kanske micka dyker upp också! hela gänget utom hedde är samlat i så fall =oP yey

Jag har vart så glad denna veckan eller i alla fall senare delen på veckan!!! älskar att vara glad haha! har mått toppen =o)

Jag hade mitt eget musikquiz i fredags här. Då var Martin, Tobias, Marija, Markus och Daniel här och gjorde det! det var rätt skoj. sen blev det ritkgit quiz på rumpan på kvällen (men ja får nog säga att mitt var bättre=o) )

Har lust att sätta mig ute mot väggen på huset mot solen och virkaeller nåt med nån! det hade vart gött i detta sköna väder!! men nu blir det väl snart sallad kan ja tro.. tonfiskssallad.. mmmmm..

Ha de bäst!!! love ya all!!!!!störigt

åh va störigt.. hade precis skrivit klart ett inlägg o så CP:ar sig musen och hoppar upp till krysset så hinner ja inte se de o trycker o då stängdes fönstret ner.. suuurt!
iaf de ja skrev innan var att idag har ja vart glad.. vet inte om ja e de längre bara för de.. CP-mus.......
aja ja har iaf vart riktigt duktig idag! ja har städat min lägenhet för en gångs skull.. den e skinande ren! tjoho

ska iväg o se på film me markus och johan sen ikväll tror ja! yey.. skoj.. =)
men nu får ja väl ta o städa övervåningen med.. jobbigt me två våningar så sett.. måste släpa upp o ner allt jämt..

så ha de gott!! puss puss!

Hejsan svejsan

Nu har det gått ett bra tag sen jag skrev här sist. Men det beror inte på att jag glömt bort sidan utan för att jag varit utan internet i två och en halv vecka.
Men nu har skycom äntligen fixat det. skönt.. kan man betala räkningar och så hemifrån igen.

Idag har varit en konstig dag, jag har varit ganska deppig och tom men ändå inte speciellt känslosam vilket jag borde vara. Efter ett "brake up" igår från någon jag tycker mycket om borde det kännas mycket mer. Men antingen har jag väl inte insett fakta än eller så fungerar min kropp så att den stänger ute alla lessna känslor. För det är just så jag borde känna om jag känner mig själv ( vilket jag uppenabrligen inte gör), att jag ska vara lessen och gråta. Fast så fort någon kramar mig eller så, kommer nästan tårarna på köpet.

Ska snart cykla till Sandra, min älskade vän, och prata och umgås, det var längesen jag var där nu. För när en tredje part kommer in i ens liv försvinner vännerna bort lite. man har inte lika mycket tid för dem längre. Så på så vis är det kanske bra, det som hände. Jag får mer tid för vännerna, skolan, mig själv, lägenheten, kören och träningen som jag måste ta tag i på riktigt nu. Men vi får väl se hur allt löser sig, jag är ju inte direkt nöjd eller glad med lösningen..
Nåväl ta hand om er..
Kramen

RSS 2.0