solen skiner

hejsan svejsan alla glada solbadare!
idag når karlstadsolens strålar ändå in i universitetet. det är jätteskönt väder ute och jag har varit ute flera dagar i sträck och solat och gjort aktiviteter. igår åkte jag och pojkvännen inlines till exempel  -gööörskoj!. får ja ta o göra om idag eller något. senare på kvällen grillade vi korv me bröd det va gott o mysigt.

har varit på mångfallsdagaran i uni. de har varit intressanta föreläsningar utom den idag som jag fortfarande inte riktigt greppat vad den handlade om. jag höll bokstavligt tala på att somna i stolen där ja skönk ner mer och mer för att få nackstöd. snark säger jag bara.

senare idag ska jag och martin åka ner till stan tror jag.
och i eftermiddag/ kväll ska ja till sandran min för att fira hennes 23årsdag!!! Grattis sandra!

nu ska jag sitta lite mer vid datorn i väntan på att martins grupp blir klara med sitt arbete de pysslar med här i skolan.

ha de underbart i de soliga karlstad o alla andra som inte e här.. ha de bra ni me ;)

helluu!!

Hejsan! Nu när man e hemma får man passa på o skriva lite i bloggen som inte används så himla flitigt som ja skulle önskat.

I helgen var de konsert med körerna. Mor och far kom o hälsade på för att se spektaklet! Det var verkligen jääätteskoj att uppträda och man fick sån feedback. Det var många som fick tårar i ögonen och det förstår ja, för låtarna är väldigt mäktiga. Vi fick ju grymma recensioner i VF och NWT. För att skryta lite, men det får man göra efter en sån föreställning!

På kvällen åt jag mor, far och pojkvännen taccos här hemma i min lilla minilägenhet men det var ritkgit mysigt! första gången de träffades..- spännande. men ja tror de gick bra. =D
Dagen efter fick ja träffa hans mor, då vi åkte till ikea och efter det var de aktion som gällde. Spännande att se en människa stå o sälja en massa skit för tjugo spänn, och när skräpet inte säljs slänger han på en låda till me skräp som man får på köpet. Det gör de bara ännu mer oönskvärt. Men va vet ja de finns väl folk som tycker sånt e spänannde.

Idag har jag gått i skolan och haft en intressant lektion om berättande. sedan satt jag och markus och spelade gitarr utanför huset i solen som stekte. de va ritkgit gött. sen drog ja på stämrep och vi fick skynda hem för att se säsongens första desperate!

Ska bli spännande att se om man får abstinens av att inte sova borta inatt haha.
 ha de got iaf nu ska ja pysa!
Tjing


Lördag

Jaha, så satt man här igen. =) Idag har det varit fart och flätk hela dagen! vaknade vid tio, elva käka en brakfrukost. det är lite skoj. när jag har någon som sover här ( inatt var de ju min bror, som e på besök) så dukar ja alltid fram allt jag har som man kan ha som pålägg typ. har massvis me frukost! alltid. trevligt. sen gick vi en prommenix och handlade lite mat. drog ner till stan med martin och mötte upp markus. vi spela biljard/snooker. ja vann en gång av tre eller fyra.. eller nåt sånt.

sen hem och käka kyckling me martin. hans paradrätt. tookgott. tja sen kaffe på de och nu är vi hemma i lägenheten igen. ja utmana brorsan på min musikquiz som ja gjort. han fick rätt bra ändå.

ikväll blir de nog nöjes. ska iväg till trio 7 oxå på förfest tror ja.
annars vet ja inte va som händer.. längtar tills pojkvännen kommer hem, saknar honom massor....
hoppas han kommer på söndag.. annars blir ja lessen... ;)


Aja ha de gott.. igen =) puss puss

Fredag!!

Hej hopp!!!
Nu har jag egentligen mycket att skriva med tanke på att bloggen har varit nerlagd i några dagar.
Bror min kommer på besök idag! Det ska bli skoj vi ska äta taccos och umgås med mina vänner, det blir quiz här och sedan på Rumpan bar! Idag har jag städat med tanke på broderns besök, och sen var jag hos pojkvännen. skulle egentligen vart ute o gått men de blev inte så.. satt o prata lite.. men de va trevligt..
sen var det iaf kör... igen. Vi sjöng i Mitt i City. Det var ganska skoj faktiskt.. Känns så skönt när man kan låtarna.

Jag och Sandra håller på o tittar på en trea hoppas vi hittar någon fin. Min Chelle ska ju förmodligen inte flytta till Karlstad trots allt. Fick reda på det igår. Men vi får väl hoppas att ja o sandra får de bra.. om vi nu flyttar ihop då..

Snart ska man skicka in vad man ska läsa på studera. nu. men jag vet ju inte om jag kommit in på estetiskt lärande. lite småputt på att jag inte fått svar från dem. måste dit o prata me dem.. undrar bara när.. kanske på måndag.. måste ta tag i de snart.

Nu kom mina vänner. vi ska ha quiz. ha de gott tjing

RSS 2.0