26/5 måndag

Hej hopp med russin i munnen sitter jag idag och skriver på min fantastiska reflektionsuppsats. Den kommer bli så bra, haha... Det gäller att ordbajsa ordentligt.. det är väl ett bra uttryck..


I helgen var de Campusfesten toothaousan-and-ejt. (2008) det var riktigt roligt. Vi, jag och grannarna, började med en brunch vid halv elva till halv tolv ungefär. mycket mysigt vi satt inne på skolgården till ett dagis, på småå bänkar. det serverades frukt av alla slag, pannkakor, baguetter, ägg, yougurt, kex, kaffe, te, kaka, grädde, en massa pålägg, juice och säkert lite till. mycket gott. sen lekte vi lite på gungbrädor och gungor och liknande. Man var barn på nytt.
 

Efter brunchen var det dags för kubbturnering. Vårt lag "Jan Linnettes Segelsällskap" kom tvåa. Men det var väldigt roligt iaf!
 


Vi firade Madde under tiden. Hon fyllde ju 23! Vår coach..
Drog hem och vilade sen åt vi här i korren grillad lax med potatisgratäng. Mums fillibabba!

På kvällen var det en mängd folk som möttes utanför rumpan och det var en hel del bekanta ansikten får jag säga!

Dagen efter åkte jag och (↑) pojkvännen med halva hans familj och fira mors dag i Mariebergsskogen med en liten picknick. Det var jäääättemysigt! Solen sken och det var en massa barn överallt! hehe!
Men är är en bild på min sötnos och hans brorson! Så söta ute på prommeniximage12
tihihi!!
men nu ska ja återgå till mina russin och skriva klart mitt förblaskade arbete så jag får gjort något mer idag!

ny lägenhet

Nu har jag precis varit och kollat på en lägenhet på frödingshöjd här i Karlstad. Jag och sandra har nu fått den! :) Är tokglad för det. Men en sak stör mig lite, de andra två vi kollat på hade bra tapeter. Denna hade blått i ett sovrum = så inte harmoniskt alls!!! Det andra sovrummet hade röda tapeter med hjärtan på och en hjärtebård längst upp. Undrar på om man kan dra bort de själv och sen sandpappra lite och sen måla på de.. Eller om man ska tapetsera om för då kommer vi behöva hjälp från någon händig far.

Jag hade önskat att sandra var med mig idag så jag slapp kolla själv. Men det blir nog bra. Jag har alltid velat ha ett sånt projekt,- så man får måla lite och så. Det är ju bara det att man vet inte hur länge man kommer bo där.. Då känns de lite sådär att slänga ut pengar på det. Samtidigt som att man ska ju trivas och jag kan säga på en gång att jag kommer inte trivas med varken röda eller blåa tapeter. Det är ingen harmoni över huvud taget där.

Men det ska bli spännande att flytta till en helt egen lägenhet. och inte en korridor, och det är västerläge vilket innebär att solen inte ligger på. Det är ju fantastiskt skönt. Kan man sitta där ute och ha de mysigt me en massa ljus och god mat någong kväll ja o sandra.. :P

Åå va ja längtar.. vill flytta in o greja nu!!! :) Tjoho
Tjing plingimage5

21/5

hejsan svejsan..
Hoppas ni har de bra.. själv är ja konstig.. jag blir arg för allt.
det har vart så ett tag nu. fattar dock inte riktgit varför..
man ska väl inte vara arg och lättirreterad på våren? de tillhör vinter/höst-humöret.
blä.. ska iväg o äta nu sen blir det stämträff och antingen prommenix/fotbollskväll me skolkompisarna/hemakväll själv/ springtur eller liknande... vi får se hur detta slutar.. har iaf väldigt irreterande utslag på halsen som kliar ihjäl mig..
ha de bra hej.....

tjo

hejsan.. jag ber om ursäkt för er som läser att ja inte uppdaterar min blogg så ofta men eftersom jag inte är vid datorn så mycket nu i vårtider så skyller jag på det.

idag har ja vart ute o sprunigt me två kompisar men ja hade knappt ätit frukost så de gick rätt segt.
så nu har ja käkat frulle, duchat och målat naglarna de blev svart fransk manikyr idag.. me två blommor på lillfingernageln. rätt coolt faktiskt :)

ska iväg o klippa en kompis lugg nu o sen gå o handla sen blir de väl att läsa och skriva lite kanske möjligtvis städa undan lite oxå :)
sovmorgon imorn gott
ha de fint tjing!

läskigt

usch va läskigt jag sitter vid datorn just nu och skriver och allt men ja kände att ja höll på att soman fast mina ögon var öppna och ja greja en massa käner de fortfarande. ja hoppa till så som man gör när man e på väg o somna fast ja va vaken! helskumt och väldigt obehagligt.. blir nog ingen tvättning idag får ta de imorn.. mååååste nog verklgien sova nu!!!!!
ha de gott igen! puss

Valborgsfirande!

O hejsan. nu sörrö nu e ja så trött... vi firade valborg igår och inatt och  idag.. i ett streck. har inte sovit sen igår morse klockan nio då ja vakna. vilket innebär ingen sömn på 32timmar..
känns gött:P ska nog gå o lägga mig tidigt idag...

men roligt var det iaf med att fira balborg med kören, vi sjöng överallt samma låtar som tragglades in i hjärnan en sista gång varje gång när man stod där och försökte koma ihåg texten. men på feten gycklade vi och drack o åt gott. det var väldigt roligt att spela upp vårt gyckel som blev en stor framgång! mycket glädje! =)
men nu är jag så trött så ja orkar knappt se va ja skriver längre. ha en bra dag.. ska väl nanna snart om ja inte ska tvätta dårå..

ha de gott puss o kram!
tjing

RSS 2.0