Bakom ögonlocken döljer sig hemligheter

Vissa drömma vill man aldrig vakna upp ifrån. Som inatt då drömde jag en helt underbar dröm. Kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om, men jag vet att jag önskade att den var sann, eller att den kommer bli verklighet. Det hade vart fantastiskt om man kunde spara drömmarna och plocka fram dom igen när man kände för det eller ännu bättre om vissa av dom faktiskt slog in!

En annan sak ja grubblat över är hur kan man påverka vad man ska drömma? Att man ska tänka på nåt speciellt innan man somnar? Eller om man ska kolla på foton som påminner en om något/ någon man vill drömma om?
Inte vet jag hur man gör men samtidigt så är väl det lite charmen då man aldrig riktigt vet vad som komma skall.

Jag väktes av min min alarmsignal "Eleonor put your boots on"  med Franz Ferdinand första gången halv åtta imorse, men det blev ett gäng snoozningar innan jag drog mig ur sängen. Det är inte roligt att vakna och känna att det är lika mörkt ute som när man gick o la sig. Blä för vinterhalvårets mörka morgnar!Nu sitter jag i skolan
och pluggar för fullt.. eller ja förutom att jag försöker komma på undanflykter att använda datorn på, så försöker jag plöja mig igenom boken " Metoder i kommunikationsvetenskap". Håller även på o läser "Media students book". Semikul att den är ca 600 sidor och på engelska. Hoppas snart att det mesta sitter...

I dessa pluggdagar
sitter vi ett helt gäng och pratar, dricker te/kaffe och äter kakor samtidigt som vi försöker förstå vad narrativ, konglomerat, diskurs och Intertextualitet betyder. Det är en hel del kluriga ord som man ska kunna! Men det ärfaktiskt inte så tokigt att plugga media trots allt! =)

Hoppas det går vägen på tentan nästa måndag. Tills dess tänker jag plugga gärnet på dagarna och fortsätta drömma underbara drömmar på nätterna!

Over and out!

My guitar!

Hej å hopp i Lingonskogen.
Jag har köpt mig en ny Gitarr, det var väl nån vecka sen nu men jag har varit duktig och spelat flitigt på den varje dag sen dess! Älskar att spela gitarr nu mera, det är så skoj att lära sig nya låtar. Håller på och lär mig bubble toes med Jack Johnson. Det närmar sig. Underbart

Igår såg jag på FB att en klasskompis redan har ångest över tentan som vi ska ha 2/11. Och visst är det det gott att vara ute i god tid och så men jag har inte ens börjat tänka på hur jag ska lägga upp mitt pluggande inför den tentan, så idag ska jag ta mig i kragen och jobba fram en plan/schema för hur ja ska plugga på den i framtiden. Hoppas jag klarar den tentan.. tror den kommer vara rätt svårt! Det är mycket som kommer vara med! Tur man har gått på alla föreläsningar och sånt hittills då! :)

Ny låt som är mycket bra: Kate Nash - Nicest thing..

Älskar texten, man känner igen sig....

RSS 2.0